om ATI

Om Akvarist Tips & Inspiration (ATI)

Akvarist Tips & Inspiration er en dansk akvarie YouTube kanal, den startet og drives af Morten Steno . Som navnet siger, så omhandler den tips og inspiration til akvarister og akvarie interesserede. Så hvis du har interesse i akvarier, fisk eller planter, i den ene eller anden sammenhæng, så håber jeg at du vil se med.
Du kan abonnere med det samme, så du ikke går glip af noget.
🙂
Du til gå YouTube kanalen direkte her.

Dette er mit lille bidrag til mere dansk indhold på YouTube, da det er noget jeg synes vi mangler, ikke mindst inden for akvarie-hobbyen.
Jeg håber, at I er enige og har lyst til at se med! På gensyn i næste video. 🙂

 

Præsentationsvideo af ATI

Præsentationsvideo af Morten Steno

Mission

Vores mission er at bruge video mediet til at formidle og undervise, samt give tips og inspiration til akvarieinteresserede. Dermed skabe øget succes og trivsel blandt de danske akvarister og akvariedyr. I en åben dialog med især seerne, samt danske producenter, distributører, dyre- og fiskehandlere, skaber vi et forum og fællesskab omkring hobbyen, i håb om at gøre hobbyen endnu større i Danmark, til glæde for alle parter.

Vision

Vi arbejder målrettet imod at blive danske akvarieinteresseredes foretrukne sted at søge viden, undervisning, tips og inspiration.

Værdier

Vi er ambitiøse for den danske akvarie hobby og tror på at den kan blive endnu større, når alle interessenter samles omkring det. Kvalitet, troværdighed og arbejdsomhed er nøglestenen i alt hvad vi laver, og vi forlanger og forventer altid en høj kvalitet af vores produktioner og budskaber. Samtidig er det vigtigt for os, at møde alle dem der ser med i øjenhøjde og dele erfaringer på godt og skidt, så alle har mulighed for at lære mest muligt.