akvariesnak

 

AKVARIESNAK

Med Akvariesnak videoerne sætter vi en fokus dit akvarie, altså alle jer der ser med. Forhåbentlig vil dette hjælpe til øget inspiration og kreativ akvarieindretning på tværs af Danmark.

Billeder udvælges og samles i grupper af 8 pr. video, som formenlig får en eller anden overskrift, så der er en rød tråd mellem akvarierne i den enkelte video.
Det koster naturligvis ikke noget at få sit billede med i en video, omvendt er der heller ingen garanti for, at alle billeder kommer med. En god idé er dog, at sørge for at billedet er skarpt og ikke rystet eller utydeligt, derudover skal du naturligvis opfylde understående krav.

Husk at det er til inspiration så der er intet der behøves at være perfekt, se ud på en bestemt måde eller lignende. Du skal også være velkommen til at sende et spørgsmål med, som omhandler dit akvarie, hvad du kan gøre anderledes eller lignende.

Jeg håber, at du har lyst til at dele dit akvarie og naturligvis også lyst til at se med.

 

Se AkvarieSNAK videoerne: 1, 2, 3, 4, 5, 6 & 7.

 

Sådan gør du:

Send en e-mail til ati@stenostudio.dk som indeholder følgende:
– Et billede af dit akvarie som du har taget (se specifikationer neden for)
– Skriv dit fornavn
– Skriv hvilke by du bor i
– Hvor stort akvariet er
– Skriv at “Steno Studio ApS må gerne bruge mit billede ubegrænset.”
– Skriv evt. hvor gammel du er og hvor længe du har været i hobbyen (valgfrit)

 

Billedet:
– Billedet skal være mindst 1920 x 1080 pixels, et billede med din mobil er fint, bare husk at sende det i faktisk størrelse. Hvis billedet er af for lav opløsning eller kvalitet, kan det ikke komme med.
– Husk at tage billedet på den brede led, landscape format (og IKKE på højkant).
– Billedet skal være af hele akvariet.

 

BEMÆRK: Når først et billede er med i en video kan det ikke ændres eller fortrydes!
BEMÆRK også at e-mail adressen
ati@stenostudio.dk kun bruges til dette formål og at spørgsmål og kommentarer til videoerne eller andet, skal ske på følgende medier, helst YouTube:

 

 

Se mere…

Alle billederne samles også her på hjemmesiden, så alle har mulighed for at se og nærstudere billederne og dermed akvarierne i høj kvalitet.

Se AkvarieSNAK videoerne: 1, 2, 3, 4, 5, 6 & 7.